aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε το Derby della Lanterna η Σαμπντόρια! (video)

Πήρε το Derby della Lanterna η Σαμπντόρια! (video)

Με γκολ των Ραμίρες και Κουαλιαρέλα οι Μπλουτσερκιάτι επικράτησαν της Τζένοα (0-2) στο Derby della Lanterna. Η Σαμπντόρια μπήκε καλύτερα στο ντέρμπι, έκανε το παιχνίδι της και πίεζε, αλλά ήταν η Τζένοα αυτή που άγγιξε το γκολ στο 19′, όταν ο Τααράμπ έδωσε στον Λαπαντούλα αλλά αυτός αστόχησε με ψαλίδι από κοντά.

Αφού δεν σκόραραν εκεί οι Ροσομπλού, τιμωρήθηκαν στο 24′ αφού οι Μπλουτσερκιάτι αξιοποίησαν την ανωτερότητα τους και άνοιξαν το σκορ (0-1) με τον Ραμίρες μετά την μπαλιά του Ζαπάτα. Η Τζένοα, πάντως, αντέδρασε καλά και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 30′ με το σουτ του Ρόζι στο πίσω δοκάρι, το οποίο βρήκε στο οριζόντιο για να παραμείνει το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Σαμπντόρια είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Κουαλιαρέλα για το δεύτερο γκολ, οι Ροσομπλού πλησίασαν στην ισοφάριση με τον Ριγκόνι και τελικά το ντέρμπι κρίθηκε οριστικά στο 84′, όταν ο Ζαπάτα, ξανά, σέντραρε για τον Κουαλιαρέλα και αυτός τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση (0-2).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ