aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠάρτι στην Ρόμα για τη 2η θέση με 600άρη Τότι

Πάρτι στην Ρόμα για τη 2η θέση με 600άρη Τότι

H Ρόμα… καθάρισε νωρίς το ματς με την Βερόνα στο «Ολίμπικο», που είχε στηθεί… πάρτι για τα 600 ματς του Φραντσέσκο Τότι.

Η γιορτή στην Ρώμη ξεκίνησε νωρίς. Κόσμος τραγουδούσε για το μεγάλο αρχηγό, συνθήματα και πανό για την επιβλητική αυτή προσωπικότητα της αιώνιας πόλης, που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο με το σύλλογο που δεν πρόδωσε ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 18′ ο Ναϊνγκολάν άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ρούντιγκερ έκανε με κεφαλιά 2-0 στο 39′.

Πέρα από τα γκολ όμως και τη νίκη – όπως είπαμε – σημαντικότερο για τον κόσμο της Ρόμα ήταν το ότι ο Τότι συμπλήρωσε σήμερα 600 ματς με την ομάδα της καρδιάς του. Μπαίνοντας στο 59′ αντί του Σαλάχ, φυσικά, αποθεώθηκε από το (σχεδόν) κατάμεστο «Ολίμπικο» και εκείνος στο 85′ έβγαλε ασίστ στον Πιάνιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ετσι, οι «λύκοι» έφτασαν στους 77 βαθμούς, ξεπέρασαν τη Νάπολι στη δεύτερη θέση και περιμένουν να δουν τι θα κάνει η ομάδα του ιταλικού νότου, απόψε στο Τορίνο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Από την άλλη, η Κιέβο έμεινε στους 49 βαθμούς και την 9η θέση.

Μάλιστα, τα βλέμματα τράβηξε ένα πανό που έγραφε «Γράφεται Τότι… Διαβάζεται Ρόμα», θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι ο 39χρονος είναι για τους «λύκους» κάτι παραπάνω από ένα σύμβολο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρόμα (Σπαλέτι): Στσέζνι, Μανωλάς, Ντίνιε, Ρούντιγκερ, Ντε Ρόσι (66′ Στρούτμαν), Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Περότι, Πιάνιτς, Σαλάχ (59′ Τότι), Φλορέντσι, Ελ Σαραουί (79′ Εμερσον)

Βερόνα (Μαράν): Μπιτσάρι, Σέζαρ, Γκαμπερίνι, Γκόμπι (27′ Μ’ Ποκού), Κατσιατόρε, Ριγκόνι, Χετεμάι, Ρανταβάνοβιτς (32′ Πίντσι), Κάστρο (46′ Σάρντο), Πελισιέρ, Φλόρο Φλόρες

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ