aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη... Ευρώπης για Μίλαν με υπογραφή Μπάκα! (video)

Νίκη… Ευρώπης για Μίλαν με υπογραφή Μπάκα! (video)

Ακόμα μία νίκη -την τέταρτη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές- πανηγύρισε η Μίλαν, η οποία πάτησε έπειτα από καιρό στην πεντάδα της Serie A και με τον ανάλογο ρυθμό έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θύμα των «ροσονέρι» ήταν η Κιέβο Βερόνα (3-1), που το μόνο που κατάφερε ήταν να αγχώσει τους γηπεδούχους για 70′, αλλά δεν ολοκλήρωσε το «μπαμ» ελέω… Μπάκα που πέτυχε δύο γκολ, πετώντας τον χαρακτηρισμό του μοιραίου.

Ο Κολομβιανός στο 24′ άνοιξε το σκορ, αφού ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας των συμπαικτών του, με τη Μίλαν να δείχνει ικανή να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Ωστόσο, ο ρέφερι της αναμέτρησης είχε όρεξη να δει ντέρμπι, καθώς στο 42’… εφηύρε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Την παράβαση μετουσίωσε σε γκολ ο Ντε Γκουζμάν στέλνοντας τον Ντοναρούμα στην άλλη πλευρά. Παρ’ όλα αυτά η Μίλαν είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ πριν από τη λήξη του α’ ημιχρόνου, αφού κέρδισε πέναλτι για χέρι που έκανε o Σέζαρ μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ο Μπάκα όμως πραγματοποίησε πολύ κακή εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο β’ μέρος η Κιέβο μπήκε πιο δυναμικά ψάχνοντας την πλήρη ανατροπή, όμως η Μίλαν είχε… Μπάκα. Ο Κολομβιανός στο 70′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, τρύπησε στη μικρή περιοχή της Κιέβο και με προβολή έκανε το 2-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με νέα εκτέλεση πέναλτι ο Λαπαντούλα στο 82′, όταν ο Ίζκο ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Οκάμπος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ