aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τεσσάρα γύρισε στις νίκες η Γιουβέντους

Με τεσσάρα γύρισε στις νίκες η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους επέστρεψε με τρόπο εντυπωσιακό στις νίκες στην εμβόλιμη 10η αγωνιστική του Καμπιονάτο, μετά την ήττα από τη Μίλαν το προηγούμενο Σάββατο.  Οι πρωταθλητές κέρδισαν 4-1 τη Σαμπντόρια και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τη δεύτερη Ρόμα που επικράτησε εκτός έδρας της Σασουόλο (3-1).

Η Ιντερ, ο Φρανκ ντε Μπουρ, ακόμα και ο ίδιος, λόγω της κόντρας του με τους φανατικούς φιλάθλους της ομάδας, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Μάουρο Ικάρντι, όμως, φρόντισε να φωνάξει «παρών» σε μια (ακόμα) κρίσιμη στιγμή για τους «νερατζούρι» και με δύο γκολ, το δεύτερο καταπληκτικό και λίγο πριν από το φινάλε, έδωσε μια ανάσα στους Μιλανέζους με τη νίκη της επί της Τορίνο.

«Ενα γκολ αντάξιο ενός σούπερ σταρ, όπως μόνο εκείνος ξέρει να πετυχαίνει! Πάντα Μάουρο…», έγραψε στο Twitter, μετά την γκολάρα του συζύγου της, η Γουάντα Νάρα, η οποία καμάρωνε από τα επίσημα του «Τζουσέπε Μεάτσα» τον νυν αλλά και τον… πρώην.

Ποιος ξέρει, ίσως η παρουσία του Μάξι Λόπες, με τον οποίον… τρίφτηκε αρκετές φορές, ειδικά στις στατικές φάσεις, να αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται επιδεικτικά από τον Εντγκάρντο Μπάουσα για την «αλμπισελέστε», πληρώνοντας πιθανότατα την «κλοπή» της όμορφης Γουάντα από τον Μάξι.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο διεκόπη προσωρινά στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου λόγω ενός έντονου μετασεισμού που… ταρακούνησε το «Αντριάτικο – Τζοβάνι Κορνάκια», η Αταλάντα συνέχισε την απίθανη πορεία-έκπληξη που πραγματοποιεί φέτος. Οι «νερομπλού» του Μπέργκαμο ήταν πιο αποτελεσματικοί από τη γηπεδούχο Πεσκάρα (1-0), ανέβηκαν στην πρώτη εξάδα του πίνακα (!) και επί της ουσίας μαζεύουν βαθμούς για τις δύσκολες ημέρες του χειμώνα.

Η Μπολόνια έχασε μια μοναδική ευκαιρία να φύγει με νίκη-ανάσα από τη Βερόνα, αρκούμενη στο 1-1 με την Κιέβο. Οι «ροσομπλού» προηγήθηκαν, έδειχναν να ελέγχουν το ματς, αλλά… προδόθηκαν από αυτογκόλ του Ιμπραχίμα Εμπαγιέ, ύστερα από σέντρα του Πέρπαριμ Χετεμάι. Ο Σενεγαλέζος είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα στη θέση του Βασίλη Τοροσίδη που, ως συνήθως, ήταν συνεπής στον ρόλο του δεξιού μπακ.

Τα αποτελέσματα:

Τζένοα-Μίλαν 3-0 (11′ Νίνκοβιτς, 80′ αυτ. Κούτσκα, 86′ Παβολέτι)
Κιέβο – Μπολόνια 1-1 (70′ αυτ. Εμ’ Μπάιγ – 52′ Πούλγκαρ)
Φιορέντινα – Κροτόνε 1-1 (85′ Αστόρι – 20′ Φαλτσινέλι)
Ιντερ – Τορίνο 2-1 (35′, 88′ Ικάρντι – 63′ Μπελότι)
Γιουβέντους – Σαμπντόρια 4-1 (4′ Μάντζουκιτς, 9′, 87′ Κιελίνι, 65′ Πιάνιτς – 57′ Σχικ)
Λάτσιο – Κάλιαρι 4-1 (6′ Μπαλντέ Κεϊτά, 23′ πέν., 28′ Ιμόμπιλε, 79′ Φελίπε Αντερσον – 87′ αυτ. Ουάλας)
Νάπολι – Εμπολι 2-0 (51′ Μέρτενς, 81′ Κίρικες),
Πεσκάρα – Αταλάντα 0-1 (60′ Αταλάντα),
Σασουόλο – Ρόμα 1-3 (12′ Καναβάρο – 57′, 76′ πέν. Τζέκο, 78′ Ναϊνγκολάν).
Σήμερα (9.45 μ.μ.): Παλέρμο-Ουντινέζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ