aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάζο της Αταλάντα στη Ρόμα (video)

Κάζο της Αταλάντα στη Ρόμα (video)

Δεν άρχισε καθόλου καλά το 2018 για τη Ρόμα. Οι τζιαλορόσι ξεκίνησαν με το αριστερό στις υποχρεώσεις τους για τη νέα χρονιά, καθώς ηττήθηκαν από την Αταλάντα με 2-1 μέσα στο Ολίμπικο. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις ορέξεις τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Την πρώτη μεγάλη φάση την έκανε η Ρόμα με τον Ελ Σαραουί στο 12′ να αναγκάζει σε μεγάλη επέμβαση τον Μπερίσα. Η Αταλάντα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 14′ με τον Κορνέλιους να πλασάρει τον Άλισον για το 1-0.

Μόλις πέντε λεπτά μετά το γκολ και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Ρωμαίου, ο Ντε Ρουν διπλασίασε τα τέρματα της Αταλάντα. Το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα πόδια του Κώστα Μανωλά και κατέληξε στα δίχτυα. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ματς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45′ της αναμέτρησης.

Η Ρόμα έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας με τον Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός στο 56′ νίκησε τον Μπερίσα σε τετ-α-τετ διαμορφώνοντας το 2-1. Στο 79′ ο Φλορέντσι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος, με τη Ρόμα να μένει στους 39 βαθμούς ούσα στην 5η θέση και στο -12 από την κορυφή. Από την πλευρά της η Αταλάντα έφτασε στην 7η θέση έχοντας 30 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ