aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗμιτελικός μίσους στο «Ολίμπικο»!

Ημιτελικός μίσους στο «Ολίμπικο»!

Στο «Ολίμπικο» θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός Λάτσιο – Ρόμα για το κύπελλο Ιταλίας, με τις δύο ομάδες να θέλουν σίγουρα το προβάδισμα και την διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου.

Η Λάτσιο στη Serie Α βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 50 βαθμούς, θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη Νάπολι. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε την Ουντινέζε και μετά από ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και ισορροπημένο, μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 18 λεπτά πριν τη λήξη του ματς. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την δυνατή Ίντερ, κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-2.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο νίκες, τέσσερα ματς χωρίς ήττα, με τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στην έδρα της έχει εννιά νίκες. δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 23 υπέρ και 11 κατά. Τα αποτελέσματα της στα σύνολα γκολ είναι απόλυτα ισορροπημένα. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχει διαθέσιμους, τον τερματοφύλακα Μαρκέτι, τους αμυντικούς Ραντού και Πάτρικ, αλλά και του σημαντικού μέσου Λούλιτς.

Από την άλλη η Ρόμα είναι στην δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και πέντε πάνω από την Νάπολι, ο συνολικός απολογισμός της είναι 19-2-5 και γκολ 57 υπέρ και 23 κατά.

Την Κυριακή το βράδυ, αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ίντερ, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 1-3, ήταν σίγουρα καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ο Ναϊνγκολάν είναι εξαιρετικός, σκοράροντας δύο φορές, δίνοντας ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στα οχτώ πρόσφατα παιχνίδια έχει επτά νίκες και μόλις μία ήττα εκτός έδρας από την Σαμπντόρια, εκτός έδρας έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 21-15. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση και άμυνα, πίσω από την Γιουβέντους. Δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ο Σπαλέτι έχει την δυνατότητα να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ