aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓρηγόρης Κάστανος, ο «Μέσι της Κύπρου»

Γρηγόρης Κάστανος, ο «Μέσι της Κύπρου»

Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου μιλούν για ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι πολλών καρατίων. Ο Κύπριος, Γρηγόρης Κάστανος, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του και ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ερίζουν για τα δικαιώματα του και στρώνουν εκατομμύρια στα πόδια του για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Η απόκτηση του, όμως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς αποτελεί τη μεγάλη επένδυση της Γιουβέντους για το μέλλον.

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της πρωταθλήτριας Ιταλίας και κάθε φορά που αγωνίζεται, οι σκάουτερ των μεγάλων ομάδων, στριμώχνονται στις κερκίδες για να τον παρακολουθήσουν. Τον αποκαλούν «ο Μέσι της Κύπρου» και ήδη το κασέ του έχει εκτοξευτεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «gazzetta dello sport» και της «tuttosport» για τον Κάστανο έχουν δείξει, ήδη, ενδιαφέρον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Εβερτον και η Αρσεναλ, αλλά η Γιουβέντους δεν τον αφήνει από τα μάτια της.

Ηδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων προκειμένου η «Γηραιά Κυρία» ν’ αυξήσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του, σε μία προσπάθεια να μην χάσει πρόωρα έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρει πολλά για το μέλλον.

Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1998 επιθετικός μέσος, ο οποίος αποτελεί μέλος των ακαδημιών της Γιουβέντους εδώ και 2.5 χρόνια, έχει χριστεί ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Κύπρου (σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών).

Η ομάδα του Τορίνο έχει θέσει την τιμή εκκίνησης στα 20 εκατ. προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, δεν είναι όμως σίγουρο πως αυτό θα φανεί αρκετό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ