aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Γλυκοκοιτάζει» τον Κάστανο η Νάπολι, αλλά…

«Γλυκοκοιτάζει» τον Κάστανο η Νάπολι, αλλά…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Βάσει πρόσφατου δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «Calcionapoli24.it» (δείτε εδώ), τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Νάπολι για τον ταλαντούχο Κύπριο επιτελικό μέσο Γρηγόρη Κάστανο, αλλά η περίπτωση αυτή παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, μιας και όπως τονίζεται «η Γιουβέντους επιθυμεί να επεκτείνει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ένα χρόνο και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της».

Όπως επίσης σημειώνεται, η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, αφού ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σκέφτεται να αγοράσει τα δικαιώματα του Κάστανου από τη Γιουβέντους. Παρόλα αυτά, πάλι προκύπτουν δυσκολίες καθώς η «Γηραιά Κυρία», όπως προαναφέρθηκε, έχει στο μελλοντικό πλάνο της την επέκταση του συμβολαίου του 20χρονου άσου και ακολούθως να τον παραχωρήσει δανεικό σε άλλη ομάδα για να μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και να μην μείνει σε αγωνιστική απραξία.

Πάντως, μία από τις ομάδες οι οποίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον Κάστανο με τη μορφή δανεισμού, είναι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η Έμπολι, η οποία μάλιστα, διατηρεί φιλικές σωματειακές σχέσεις με την Νάπολι. Όπως αντιλαμβάνεστε, πέραν από την κόντρα που έχουν Νάπολι και «Γιούβε» για το Σκουντέτο, είναι πιθανόν μελλοντικά να γεννηθεί άλλη μία… μικρή -αυτή τη φορά- μάχη, για τα μάτια του 20χρονου ποδοσφαιριστή

Ο συμπατριώτης μας ποδοσφαιριστής μετά από μία δυσάρεστη εμπειρία στην βελγική Ζούλτε Βάρεχεμ, στην οποία παραχωρήθηκε με δανεισμό από τη Γιουβέντους το περασμένο Καλοκαίρι, επέστρεψε τον Φεβρουάριο στην ομάδα του Τορίνο. Λόγω σοβαρού τραυματισμού, δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας του Βάρεχεμ (μέτρησε μόνο μία τετράλεπτη συμμετοχή), αλλά σιγά – σιγά ξεπερνάει το πρόβλημα του, αφού πρόσφατα άρχισε να προπονείται και να ανεβάζει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ