aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φρέναρε» η Γιουβέντους, πολυβόλο η Ίντερ (videos)

«Φρέναρε» η Γιουβέντους, πολυβόλο η Ίντερ (videos)

Τέλος στο σερί της Γιουβέντους, που μετρούσε επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έβαλε η Ουντινέζε με το 1-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Ούντινε, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τη δεύτερη, Ρόμα, που ηττήθηκε το Σάββατο με 2-1 από τη Νάπολι.

Ωστόσο, έχει απόσταση ασφαλείας (+8) από τους «τζιαλορόσι» και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Ο Σαπάτα στο 37ο λεπτό άνοιξε το σκορ «τρυπώντας» τον Μπουφόν, αλλά ο Μπονούτσι ισοφάρισε στο 60ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Ξέσπασε πάνω στην Κάλιαρι η Ίντερ για την ήττα με 3-1 από τη Ρόμα της προηγούμενης αγωνιστικής, επικρατώντας 5-1 εκτός έδρας και έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η ομάδα του Πιόλι. Με αυτόν τον τρόπο οι «νερατζούρι» διατηρήθηκαν πάνω από τη συμπολίτισσα Μίλαν που χθες νίκησε 3-1 την Κιέβο και περιμένουν στραβοπάτημα της Λάτσιο στο ματς με την Μπολόνια για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Τζένοα, πετυχαίνοντας δύσκολη νίκη με 2-0 επί της Έμπολι που είναι διπλά σημαντική, καθώς την πέτυχε κόντρα σε ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, αφήνοντας… στον τόπο τους γηπεδούχους με τα δύο γκολ που έβαλαν λίγο πριν το φινάλε.

One man show στο Τορίνο. Η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 3-1 της Παλέρμο που έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 78’ λόγω αποβολής του Μπαλόχ που είδε δεύτερη κίτρινη σε εκείνο το σημείο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρισπόλι στο 30’, αλλά ο Μπελότι «χτύπησε» τρεις φορές (74’, 76’, 81’), σκοράροντας μετά την κόκκινη της ομάδας της Σικελίας.

Κροτόνε και Σασουόλο πήραν από έναν βαθμό (0-0) από τη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να νιώθουν πιο κερδισμένοι, αφού κινδυνεύουν άμεσα για υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ