aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧ-αλάστηκαν Ίντερ και Νάπολι (video)

Χ-αλάστηκαν Ίντερ και Νάπολι (video)

Η Ίντερ είχε μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς με την Νάπολι, όμως παρότι δεν την κέρδισε ούτε τώρα (0-0), της έκανε μεγάλη ζημιά στη μάχη του τίτλου καθώς κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από την κορυφή. Λίγες μεγάλες φάσεις είχαν οι δύο ομάδες, δοκάρι οι νερατζούρι με τον Σκρίνιαρ.

Ο Μάριο Ρουί ξεκίνησε το ματς από εκεί που τελείωσε εκείνο με την Ρόμα με γκάφες, που όμως δεν κόστισαν στην Νάπολι, η οποία κρατούσε για μεγάλα διαστήματα την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να πετύχει πλήγμα στην άμυνα της Ιντερ. Το τελείωμα του Χάμσικ ήταν αδύναμο και ο Σκρίνιαρ πήγε σωστά στον Ινσίνιε. Το αριστερό σουτ του Καντρέβα που πέρασε άουτ ήταν ό,τι καλύτερο έκανε στο πρώτο μέρος η Ιντερ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ιντερ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Σκρίνιαρ μετά το φάουλ του Ζοάο Κανσέλο και ο Ινσίνιε είχε ένα από τα γνωστά του σουτ με φάλτσο να περνά άουτ. Η Νάπολι θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο 67′ όταν ο Ινσίνιε πέρασε από τον άξονα και προσπάθησε με λόμπα να νικήσει τον Χαντάνοβιτς όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ η Ιντερ χάλασε κάποιες κόντρες με κακές επιλογές στο φινάλε, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ