aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπερλουσκόνι: «Πούλησα στους Κινέζους την Μίλαν»

Μπερλουσκόνι: «Πούλησα στους Κινέζους την Μίλαν»

Τέλος εποχής στη Μίλαν και άνοιγμα μίας νέας σελίδας μετά από δεκαετίες. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο «San Raffaele» όπου υποβλήθηκε σε εγχείριση στην καρδιά του, αποκάλυψε πως προχώρησε στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν και πως απαίτησε από το γκρουπ των Κινέζων επενδυτών να βάλουν το ποσό των 400.000.000 ευρώ για μεταγραφές τα επόμενα δύο χρονια.

«Παρέδωσα τη Μίλαν σε αυτούς που είναι σε θέση να την εκτοξεύσουν. Απαίτησα από το γκρουπ των Κινέζων επιχειρηματιών να κάνουν μία σημαντική επένδυση, ύψους 400.000.000 ευρώ μέσα σε δύο χρόνια.

Πιστεύω πως η τελευταία επιλογή είναι σημαντική, να παραδώσω τη Μίλαν στα χέρια εκείνων που είναι σε θέση να την κάνουν ξανά πρωταγωνίστρια στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Πρόκειται για έναν σημαντικό όμιλο επιχειρηματιών όπου έχει συμμετοχή και το κινεζικό κράτος», τόνισε το αφεντικό των Μιλανέζων τα τελευταία 30 χρόνια, και πρόσθεσε:

«Τα τέσσερα τελευταία χρόνια δεν παρακολουθούσα τα πράγματα όπως θα ήθελα. Θα ήθελα να κλείσω τα 30 χρόνια στο τιμόνι με μία επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ