aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνήθηκε τη Γιουβέντους λόγω... Europa League

Αρνήθηκε τη Γιουβέντους λόγω… Europa League

Η θέληση του να αγωνιστεί με τη Σασουόλο στο Europa League «κρύβεται» πίσω από την άρνηση του Ντομένικο Μπεράρντι, στην πρόταση… επιστροφής που του κατέθεσε η Γιουβέντους. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Ιταλού επιθετικού, Σιμόνε Σεγκεντόνι, μιλώντας στο «TuttoMercatoWeb».

«Είναι μια κατάσταση που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Ο πελάτης μου θέλει να παίξει στο Europa League με τη Σασουόλο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη γιατί ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του. Νομίζω πως σε αυτό το χρονικό σημείο και με μια απαιτητική σεζόν να πλησιάζει, ούτε ο παίκτης ούτε η ομάδα θα ήθελαν να χάσουν ο ένας τον άλλον», ανέφερε.

«Ο Ντομένικο δεν φοβάται την πρόκληση, απλά θεωρεί ότι εκεί που αγωνίζεται τώρα μπορεί και θα συνεχίσει να εξελίσσεται», πρόσθεσε, με τον Αλέγκρι να επιβεβαιώνει σε συνέντευξη του στο «Mediaset» την είδηση αυτή, υπογραμμίζοντας πως «λυπάμαι που θα μείνει στη Σασουόλο, αλλά είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και κάποια μέρα θα παίξει στη Γιουβέντους».

Η Σασουόλο και η Γιουβέντους κατείχαν υπό τη μορφή συνιδιοκτησίας τον 21χρονο φορ, το περασμένο καλοκαίρι όμως η Γιουβέντους παραχώρησε το δικό της 50%, διατηρώντας ωστόσο οψιόν ύψους 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει πίσω στο Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ