aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπέδρασε με οβίδα του Πέρισιτς η Ίντερ (video)

Απέδρασε με οβίδα του Πέρισιτς η Ίντερ (video)

Στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι διατηρήθηκε η Ίντερ. Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Serie A, οι νερατζούρι κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το «Μπεντεγκόντι» επικρατώντας 2-1 κόντρα στη Βερόνα.

Καλύτερη ήταν ομάδα του Σπαλέτι στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά στην άμυνα των Βερονέζων με τον Μπόρχα Βαλέρο στο 36ο λεπτό. Οι παίκτες του Πέκια ρίσκαραν και ανέβασαν σημαντικά την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χαντάνοβιτς σε μία κακή έξοδο ανέτρεψε τον Τσέρτσι και ο Πατσίνι που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι πλήγωσε την πρώην ομάδα του 59’ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Το γκολ των γηπεδούχων «ξύπνησε» την Ίντερ που ανέβασε τις γραμμές της και κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα έπειτα από ένα υπέροχο σουτ του Πέρισιτς έξω από την περιοχή. Στο φινάλε η Βερόνα πίεσε κι άγχωσε αρκετά τους νερατζούρι, που όμως κατάφεραν να κρατήσουν το «τρίποντο» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ