aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αφεντικό» στη Γένοβα… η Σαμπντόρια! (video)

«Αφεντικό» στη Γένοβα… η Σαμπντόρια! (video)

Σαμπντόρια και Τζένοα έδωσαν δυνατές μάχες στο ντέρμπι της Γένοβα όμως μετά από ένα μοιραίο αυτογκόλ η Σαμπντόρια αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1 και πήρε μια βαθμολογική… ανάσα για τη συνέχεια.

Το ματς

Η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ στο 12’, αφού ο Μουριέλ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και δεν αστόχησε με ένα ωραίο τελείωμα στην κορυφή της εστίας, γράφοντας το 1-0 επί της Τζένοα.

Στο 25’ η Τζένοα απάντησε, με τον Ριγκόνι να παίρνει μια ακριβέστατη πάσα από τον Εντένιλσον, να κάνει το χαμηλό σουτ και να βρίσκει την εστία του Πουγκιόνι για το 1-1.

Στο 32’ ο Μπουρντίσο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ για την Τζένοα, όμως ο ρέφερι το ακύρωσε ως οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους των φιλοξενούμενων, καθώς επρόκειτο για αμφισβητούμενη φάση.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Σαμπντόρια κέρδισε το πέναλτι, ο Κουαλιαρέλα ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως η προσπάθεια του ήταν κόπηκε από την εξαιρετική αντίδραση του Περίν, που κράτησε το 1-1.

Στο 48’ ο Ίτσο έκανε το λάθος και βρήκε τα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 1-0 για την Σαμπντόρια.

Στο 90’ ο Κουαλιαρέλα έχασε τρομερή ευκαιρία για το 3-1, αφού σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι της Τζένοα.

Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και η Σαμπντόρια κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη που την ανεβάζει στη 13η θέση της Σέριε Α μετά τα απανωτά κακά της αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις

ΣΑΜΝΤΟΡΙΑ (Τζιανπάολο): Πουγκιόνι, Ρεγκίνι, Σκρίνιαρ, Σιλβέστρε, Σάλα, Μπαρέτο, Τορέιρα (76’ Παλόμπο), Λινέτι, Φερνάντες (67’ Αλβάρες), Μουριέλ (87’ Τζούρισιτς), Κουαλιαρέλα

ΤΖΕΝΟΑ (Τζούριτς): Περίν, Ίτσο, Μπουρντίσο, Ορμπάν (60’ Μουνόθ), Εντένιλσον, Ρίνκον (74’ Παβολέτι), Βελόσο, Λασάλτ, Ριγκόνι, Παντέβ (82’ Νίνκοβιτς), Σιμεόνε


All Goals HD – Sampdoria 2-1 Genoa – 22-10-2016 από Jek09Pre

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ