aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζήτησε Φαλκάο η Μίντλεσμπρο

Κίνηση – έκπληξη από την νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Μίντλεσμπρο, αφού όπως αναφέρουν στην Αγγλία ζήτησε δανεικό τον Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός τις τελευταίες τρεις σεζόν περνάει μεγάλη κάμψη στην καριέρα του, αφού μετρά μόλις 18 γκολ σε αυτό το διάστημα την ώρα που το 2002-2013 είχε 34!

Έτσι, η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πάρει την κάτω βόλτα και με δεδομένο πως έφτασε τα 30 του χρόνια, δύσκολα θα βρει θέση σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη.

Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο τεχνικός της Μίντλεσμπρο, Άιτον Καράνκα ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κολομβιανό (Ζόρζε Μέντες). Η «μπόρο» προσφέρει μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο του στην Μονακό, στην οποία ανήκει ο παίκτης, για μονοετή δανεισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Φαλκάο αμείβεται με 275.000 λίρες την… εβδομάδα! Λέτε να τον δούμε συμπαίκτες με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ