aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞανά το θαύμα της παραμονής η Σάντερλαντ

Ξανά το θαύμα της παραμονής η Σάντερλαντ

Το έκανε το 2013 με τον Ντι Κάνιο, το 2014 με τον Πογιέτ, το 2015 με τον Αντβοκάατ και ξανά τώρα με τον Σαμ Αλαρνταϊς. Αυτό που καταφέρνει η Σάντερλαντ την τελευταία τετραετία δεν έχει προηγούμενο, καθώς σώζεται την τελευταία ή την προτελευταία αγωνιστική και ενώ μέχρι λίγο καιρό πριν είναι πάντα το φαβορί για να πέσει.

Οι «μαύρες γάτες» αφού έκαναν την επική ανατροπή με την Τσέλσι, καθάρισαν εύκολα με 3-0 την Εβερτον και θα συνεχίσουν στην Πρέμιερ Λιγκ για την περίοδο 2016-17. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στα αδιάφορα και σε πτωτική κατάσταση «ζαχαρωτά».

Την αρχή έκανε ο Φαν Αανχολτ στο 38’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 42’ σε φάση διαρκείας ο ίδιος έδωσε με το κεφάλι στον Κονέ που σκόραρε με γυριστό βολέ. Ο Ντεφόε άγγιξε το τρίτο γκολ (55’), αλλά ο Μπένινγκτον έσωσε στη γραμμή. Μόνο που τελικά στην εξέλιξη της φάση και αφού πήγε να το βάλει από κόρνερ ο Kαζρί, ο Kονέ με εξ επαφής βολίδα έκανε το 3-0.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι (στο 94’ είχε δοκάρι ο Λουκάκου) και στο «Στάδιο του Φωτός» πανηγύρισαν όχι μόνο την δική τους παραμονή, αλλά και τον ταυτόχρονο υποβιβασμό της μισητής Νιούκαστλ που με μία αγωνιστική ν’ απομένει, έμεινε στο -4 από τη Σάντερλαντ, όπως και η Νόριτς.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ