aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαX-αμένες στα... αστέρια (video)

X-αμένες στα… αστέρια (video)

Η Γιουνάιτεντ των σημαντικών απουσιών έπαιξε για να μην χάσει στο Etihad και τα κατάφερε. Δεν κατάφερε, όμως, να «κλέψει» τη νίκη. Η Σίτι είχε την υπεροχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο, όμως αποδείχθηκε πολύ σπάταλη και κόλλησε στο 0-0, με αμφότερες τις ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στη μάχη της τετράδας, στην οποία μπαίνει για τα καλά, πλέον, και η Άρσεναλ.

Από το ξεκίνημα φάνηκε αυτό που θα ακολουθούσε, με τους γηπεδούχους να παίζουν επιθετικά και να φτάνουν μία ανάσα από το γκολ μόλις στο 9’, όταν έπειτα από γύρισμα του Ντε Μπρόινε, ο Αγουέρο από κοντά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι! Έπρεπε να φτάσουμε στο 24’ για την πρώτη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ στο ματς, όταν ο Μπράβο έκανε το λάθος, όμως το διόρθωσε στη συνέχεια, μπλοκάροντας το σουτ του Μχιταριάν, έχοντας την τύχη με το μέρος του.

Σιγά-σιγά η κατοχή έφτασε στο 65% για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα, που δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Αγουέρο δεν ήταν σε καλή μέρα, ο Ντε Χέα από την άλλη ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο χάθηκε για τους κόκκινους διάβολους, όταν στο 45’ ο Ερέρα βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, όμως έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, για να παραμείνει το 0-0.

Το ματς ήταν ακόμη πιο μονοδιάστατο στο δεύτερο μέρος και παιζόταν στο μισό της Γιουνάιτεντ. Ό,τι και να δοκίμαζαν, όμως, οι παίκτες της Σίτι δεν είχε αποτέλεσμα. Κάποιες καλές ατομικές ενέργειες, αλλά πολύ άσχημα τελειώματα και ουσιαστικά οι κόκκινοι διάβολοι αισθάνονταν άνετα με το 0-0. Κάποια στιγμή η αστοχία των παικτών του Γκουαρδιόλα είχε γίνει εκνευριστική, οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία στην επανάληψη, όμως στο 84’ έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Φελαϊνί έκανε ξανά το… θαύμα του και αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Αγουέρο.

Η πρόθεση ήταν εκείνη που στοίχισε στον Βέλγο, που μόλις είχε δεχθεί κίτρινη για μαρκάρισμα στον Αργεντίνο… Η πίεση έγινε ακόμη μεγαλύτερη στο τέλος, ο Γκάμπριελ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, σκόραρε στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ και η κακή βραδιά του Αγουέρο ολοκληρώθηκε στο 6’ και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν έκανε την – δύσκολη – προβολή από κοντά, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, για να παραμείνει το 0-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ