aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βρήκε τον αντι-Καντέ η Λέστερ

Συνειδητοποιημένη ότι πιθανότατα θα αναγκαστεί να χάσει εκτός από τον Βάρντι και τον Ενγκολό Καντέ είναι η Λέστερ και ήδη βρήκε τον αντικαταστάτη του Γάλλου αμυντικού χαφ.

Συνεχίζεται το ασφυκτικό πρέσινγκ στη Λέστερ από πλουσιότερους συλλόγους προκειμένου να της πάρουν τα μεγάλη της «αστέρια» που την οδήγησαν στην κατάκτηση της Premier League, καθώς εκτός από τον Τζέιμι Βάρντι και το δεδομένο ενδιαφέρον της Άρσεναλ, στο κάδρο μπαίνει εσχάτως και ο Ενγκολό Καντέ.

Το «μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή της Λέστερ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι που θέλουν να τον αποκτήσουν άμεσα, πριν αρχίσει το Euro και η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι όχι μόνο βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του, αλλά τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ναμπαλίς Μεντί.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», οι «αλεπούδες» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση 10 εκατ. ευρώ στη Νις που ανήκει ο ποδοσφαιριστής και πλέον περιμένουν την απάντηση από τον γαλλικό σύλλογο του οποίου οι αρχικές απαιτήσεις έφταναν τα 15 εκατ. ευρώ.

Μεγάλος σύμμαχος της Λέστερ είναι ο ίδιος ο παίκτης που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ