aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΒΟΜΒΑ: «Βοηθός του Μουρίνιο, ο… Ζλάταν»!

ΒΟΜΒΑ: «Βοηθός του Μουρίνιο, ο… Ζλάταν»!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της σουηδικής Aftonbladet, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πιθανό να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως ασίσταντ του Ζοσέ Μουρίνιο!

Μία αποκάλυψη που προκαλεί μεγάλη αίσθηση έκανε η σουηδική εφημερίδα, η οποία επί σειρά ετών είναι ότι πιο κοντινό στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο επί σειρά ετών ακολουθεί παντού, με ειδικό απεσταλμένο σε κάθε πόλη που εκείνος μένει.

Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα, ο Ζλάταν ο οποίος έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν άφησε να διαρρεύσει προς αυτήν πως «κάτι αναπάντεχο και μεγάλο πρόκειται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες».

Η Aftonbladet ισχυρίζεται ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να αποδεχθεί τις προσεχείς ημέρες την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι όμως μόνο ως παίκτης, αλλά και ως ασίσταντ του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αναμένεται μες την εβδομάδα να ανακοινωθεί ως νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων»!

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί (ούτε διαψευστεί ακόμα), όμως πηγές προσκείμενες στον Ζλάταν επέμεναν ότι «η απόφαση του Σουηδού θα είναι μία μεγάλη έκπληξη προς όλους»! Με τον Ζλάταν, ποτέ δεν ξέρεις…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ