aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι: Ενδιαφέρον για τον Άντι Κάρολ

Τσέλσι: Ενδιαφέρον για τον Άντι Κάρολ

Η Τσέλσι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Άντι Κάριλ της Γουέστ Μπρομ. Οι μπλε, έπειτα από τη φυγή του Ντιέγκο Κόστα για την Ατλέτικο, έχει μείνει μόνο με δύο επιθετικούς, τους Μοράτα και Μπατσουαγί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα επιχειρήσει να αποκτήσει ως δανεικό τον Κάρολ για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Τσέλσι δεν έχει βρει άλλες λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι που να την καλύπτουν και με τον Μοράτα ειδικά στην επίθεση, δεν μπορεί να πορευθεί ενόψει της συνέχειας σε Premier League και Champions League.

Επιπλέον, ο Κάρολ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη στιγμή που πολλοί επιθετικοί κλάσης που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρώπης δεν έχουν. Να σημειώσουμε πως ο 29χρονος φορ δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες. Έχει αγωνιστεί σε 12 ματς φέτος έχοντας σκοράρει δύο γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

To μόνο που απομένει είναι αν όντως η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση του Άντι Κάρολ. Να αναφέρουμε τέλος, ότι ο παίκτης είναι ένα στοίχημα για τον σύλλογο του Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς δεν φημίζεται για έναν σταθερό παίκτη που στηρίζεται πάνω του μια ομάδα. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η θητεία του στη Λίβερπουλ, με την οποία είχε μόλις 11 γκολ σε 58 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ