aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος στα σενάρια επιστροφής Ρονάλντο, λόγω Σάντσες

Τέλος στα σενάρια επιστροφής Ρονάλντο, λόγω Σάντσες

Είναι πια θέμα χρόνου να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια συμφωνία που προβλέπει και την μετακίνηση του Μιχιταριάν στους Gunners, ως μέρος αυτής της σπουδαίας μεταγραφής. H συμφωνία προβλέπει ηγεμονικό συμβόλαιο για τον Σάντσες, καθώς ο Χιλιανός επιθετικός θα εισπράττει 16 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η άφιξη του Σάντσες στο Μάντσεστερ, βάζει τέλος στα σενάρια για επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο  Ολντ Τράφορντ, όπως φημολογείται τους τελευταίους μήνες, καθώς φαίνεται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δείχνει καμιά διάθεση για μία τέτοια κίνηση. Ο διεθνής Χιλιανός θα «γεμίσει» ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της Γιουνάιτεντ και θα προστεθεί στους Μάρκους Ράσφορντ, Χουάν Μάτα, Ρόμελου Λουκάκου, Αντονί Μάρσιάλ, Τζέσι Λίνγκαρντ και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Δεν θα υπάρξουν περισσότερες υπογραφές για την ομάδα αυτό το μήνα και το καλοκαίρι οι προτεραιότητες θα αποτελέσουν η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού. Μια λεπτομέρεια που ενισχύει το γεγονός ότι ο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ είναι ότι ο Σάντσες  θα φορέσει το No 7 στην φανέλα του, ένα νούμερο, που είχε δεσμευτεί για αυτόν μέχρι τώρα. Ο Μουρίνιο δεν έχει σχέδια και για την απόκτηση ενός άλλου παίκτη της Ρεάλ, του Γκάρεθ Μπέιλ, όπως ήθελε το περασμένο καλοκαίρι ο Πορτογάλος τεχνικός.Οι συνεχείς τραυματισμοί του Ουαλού  και το υψηλό κόστος που θα συνεπαγόταν μία τέτοια μεταγραφή, θα αποτελούσε κίνηση υψηλού ρίσκου για την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ