aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος από την εθνική Αγγλίας το 2018 ο Ρούνεϊ

Τέλος από την εθνική Αγγλίας το 2018 ο Ρούνεϊ

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο αρχηγός των «λιονταριών» έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εν όψει των πρώτων αγώνων της Αγγλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Μέχρι σήμερα έχω κάνει μία φανταστική διεθνή καριέρα. Συμμετείχα σε πολλά παιχνίδια και απόλαυσα κάθε λεπτό, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος. Δεν είμαι μεγάλος, είμαι στα 30 και στη Ρωσία είναι καιρός για μένα να πω αντίο στο διεθνές ποδόσφαιρο» ανέφερε ο Ρούνεϊ και συμπλήρωσε:

«Πήρα την απόφασή μου αλλά εξαρτάται από τον Σαμ Άλαρνταϊς, αν θα είμαι στις επιλογές του για το Μουντιάλ στη Ρωσία. Αυτή θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχω. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην παρουσία μου, αλλά είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει».

O Ρούνεϊ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του τον Φεβρουάριο του 2013 από τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και αγωνιζόμενος κόντρα στην Αυστραλία έγινε ο νεότερος διεθνής στην ιστορία της χώρας του. Μέχρι σήμερα έχει 115 συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «λιονταριών» με 53 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ