aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον πάγκο της Ουαλίας ο Γκιγκς!

Στον πάγκο της Ουαλίας ο Γκιγκς!

Ο πρώην ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, πρόκειται να ανακοινωθεί ως προπονητής της Ουαλίας, σύμφωνα με το BBC. Η ομοσπονδία της χώρας πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου σήμερα, κατά την οποία ο 44χρονος Γκιγκς αναμένεται να αποκαλυφθεί ως διάδοχος του Κρις Κόουλμαν, ο οποίος έφυγε τον Νοέμβριο για να αναλάβει την ευθύνη της Σάντερλαντ. Ο Γκιγκς, έχει 64 συμμετοχές, αλλά δέχθηκε πολλές φορές κριτική στην Ουαλία, επειδή απουσίαζε από πολλούς διεθνείς αγώνες, ειδικά φιλικούς.

Τελείωσε τη λαμπερή 23χρονη σταδιοδρομία του το 2014 και κατάφερε να είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τέσσερις αγώνες στο τέλος της σεζόν 2013-14 μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Γκιγκς ήταν βοηθός του Λόυίς Φαν Γκάαλ για τις επόμενες δύο σεζόν πριν εγκαταλείψει την Γιουνάιτεντ το 2016, μετά την άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Κόουλμαν, πρώην προπονητής της Λάρισας, οδήγησε την Ουαλία στους ημιτελικούς του Euro 2016 αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ