aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο κόλπο για Μπράβο η Μάντσεστερ Σίτι

Στο κόλπο για Μπράβο η Μάντσεστερ Σίτι

Στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σιτι, μετά το σαφές μήνυμα που έστειλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον Τζο Χαρτ πως δεν τον υπολογίζει, τουλάχιστον για βασική λύση.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κόουτς άφησε εκτός ενδεκάδας τον Άγγλο γκολκίπερ στην πρεμιέρα της Premier League, αποδεικνύοντας πως δεν βρίσκει στα άμεσα πλάνα του. Έτσι, ο Χαρτ σύντομα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι «πολίτες», συνεπώς, είναι έτοιμοι να κινηθούν για νέο τερματοφύλακα, και φαίνεται πως «ρίχνουν δίχτυα» στην πλευρά της Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, διερεύνησαν την περίπτωση του Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν, που όπως διαπιστώθηκε, μοιάζει ανέφικτη, έτσι στράφηκαν στον Κλαούντιο Μπράβο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει έναν πορτιέρο με ικανότητα να προωθεί τη μπάλα, ούτως ώστε να ξεκινά από τα μετόπισθεν η ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας και ο Χιλιανός φαντάζει ως μια ιδανική λύση, ειδικά από τη στιγμή που η απόκτηση του Τερ-Στέγκεν φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει.

Ο Μπράβο, φυσικά, μόνο με καλό μάτι βλέπει τη μετακόμισή του στην Αγγλία, μιας και έτσι θα δημιουργηθεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ