aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Κρίσταλ Πάλας o Mπεντεκέ

Στην Κρίσταλ Πάλας o Mπεντεκέ

Ειχε προαναγγελθεί από τα μέσα της εβδομάδας ωστόσο έμενε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Αυτή φαίνεται – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – ότι βρέθηκε στα 27.000.000 λίρες (συν 5.000.000 λίρες ως μπόνους) συνολικά δηλαδή και βάσει ισοτιμίας περί τα 37.000.000 ευρώ και ήρθαν οι ανακοινώσεις.

Ο 25χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός, Κριστιάν Μπεντεκέ, είναι παίκτης της Κρίσταλ Πάλας όπως ανακοίνωσε τόσο η νέα του ομάδα όσο και η πρώην του – πλέον – Λίβερπουλ. Ο Μπεντεκέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «αετούς», οι εβδομαδιαίες αποδοχές του ανέρχονται στα 138.000 ευρώ, ενώ είναι και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας του Λονδίνου, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες των Τάουνσεντ, Καμπάιγ, Γουίκαμ και ΜακΆρτουρ.

Παράλληλα, συμπίπτει να είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Λίβερπουλ (πίσω από τις αντίστοιχες των Σουάρες, Τόρες και Στέρλινγκ), η οποία ευχήθηκε καλή τύχη στον Βέλγο φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ