aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σόου Λίνεκερ στο Twitter για Brexit!

Ο Γκάρι Λίνεκερ σχολίασε με ποδοσφαιρικό στιλ το δημοψήφισμα για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Άγγλου δεξιού ευρωσκεπτικιστή, Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) και δεξιός ευρωσκεπτικιστής, Νάιτζελ Φάρατζ, έκανε λόγο για «ημέρα ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου» και νίκη των «πραγματικών ανθρώπων» ενάντια στις πολυεθνικές και στις τράπεζες μετά την απόφαση των κατοίκων της Μεγάλης Βρετανίας για «Brexit» (συγκέντρωσε το 52% στο δημοψήφισμα), με τον Γκάρι Λίνεκερ να βρίσκεται ωστόσο στο… απέναντι στρατόπεδο.Ο άλλοτε στράικερ της εθνικής Αγγλίας και νυν τηλεσχολιαστής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της πλειοψηφίας των Βρετανών πολιτών να αποχωρήσει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η νίκη του «Leave» είχε φροντίσει να «στολίσει» τον Φάρατζ.

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματοςμ, ο Φάρατζ θα είναι πάντα ένα αρχ@@@@», σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ενώ λίγο μετά την ανάγνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που έβλεπαν 50-50 και θρίλερ στην εκλογική διαδικασία, θυμήθηκε τους… Γερμανούς:

«Υπάρχει ντέρμπι στο δημοψήφισμα. Εάν έχουμε 50-50 πάει στα πέναλτι; Εαν ναι, μπορούμε να φωνάξουμε μερικούς Γερμανούς;». Τρεις ώρες αργότερα και με τη Μεγάλη Βρετανία να φαντάζει πιο κοντά στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, γράφοντας:

«Γαμ@@@. Λείπεις μερικές ώρες και κοίτα τι έγινε. Τί πήγαμε και κάναμε;». Και ολοκλήρωσε το συλλογισμό του με την εξής τοποθέτηση: «Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες. Δεν είναι ώρα για διαίρεση. Δεν είναι ώρα για μίσος. Είναι ώρα για αλλαγή. Ώρα για ηρεμία. Ώρα για την ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ