«Σειρήνες» για Σκρτελ από Αγγλία και Τουρκία


Μετράει μέρες στο Μερσεϊσάιντ ο Μάρτιν Σκρτελ, καθώς ο Σλοβάκος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Τουρκία, ενώ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο κύκλος του Μάρτιν Σκρτελ με την Λίβερπουλ φαίνεται ότι ολοκληρώνεται. Ο Σλοβάκος αμυντικός μετράει μέρες στο Μερσεϊσάιντ και ήδη δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Μετράει οκτώ σεζόν στο λιμάνι και δεσμεύεται ακόμα με δύο χρόνια συμβόλαιο, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι αρνητικός σε περίπτωση πώλησης του, ειδικά μετά την έλευση του Τζοέλ Ματίπ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Μίντλεσμπρο και η Μπεσίκτας είναι οι δύο σύλλογοι που τον «βολιδοσκοπούν» μέχρι στιγμής. Το κόστος του έμπειρου στόπερ ανέρχεται στα 7,8 εκατομμύρια ευρώ και για την ώρα η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα δείχνει πιο έντονα την επιθυμία της. Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στα αγγλικά σαλόνια και μετά την απόκτηση του Βίκτορ Φίσερ, φουλάρουν για κεντρικό αμυντικό με εμπειρία.

CYTAVISION - Live Sports

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν «γη και ύδωρ» σε οποιονδήποτε παίχτη και για τον συγκεκριμένο θα καταθέσουν πρόταση εννέα εκατομμυρίων ευρώ. Ο ατζέντης του Σκρτελ, Κάρολ Ξόντο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, ενώ γνωστοποίησε στη σλοβακική τηλεόραση ότι ο πελάτης του θα αφήσει σύντομα την Λίβερπουλ. Προς το παρόν, ο 31χρονος αμυντικός επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβακίας στο Euro της Γαλλίας που ακολουθεί.