aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σφήνα» Τσέλσι για Φαν Ντάικ

«Σφήνα» Τσέλσι για Φαν Ντάικ

Έτοιμη να διαθέσει 150 εκ. λίρες στον Αντόνιο Κόντε είναι η Τσέλσι, ώστε να κάνει τρεις ακόμη μεταγραφές, για να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ της.  

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror», οι «μπλε» πέραν του δεδομένου ενδιαφέροντος για τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους κινούνται για τον Αντόνιο Καντρέβα της Ίντερ, αλλά και για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Σαουθάμπτον, που αποτελεί επίσης εδώ και καιρό, μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «Αγίων» που τέθηκε εκτός αποστολής για την περιοδεία επί γαλλικού εδάφους, ακολουθεί ατομικές προπονήσεις στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, καθώς θέλει να αποχωρήσει από το «Saint Mary’s».

Μετά τους «κόκκινους» που έχουν εκφράσει επανειλημμένα το ενδιαφέρον τους για τον Φαν Ντάικ, προστέθηκε και το αντίστοιχο των Λονδρέζων για τον αμυντικό από την Ολλανδία, τον οποίο παρακολουθεί στενά και η Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ