aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡοζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή παντρεμένο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή παντρεμένο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες… Αίσθηση έχει προκαλέσει το αποκλειστικό θέμα που φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η αγγλική “Sun”, με το γνωστό σκανδαλοθηρικό ταμπλόιντ να αποκαλύπτει πως ο Αντόνιο Βαλένσια απόλαυσε μία βραδιά πάθους σε ξενοδοχείο αιθέρια ύπαρξη μόλις λίγες ώρες μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Old Trafford” από την συμπολίτισσα Σίτι.

Βέβαια το “έγκλημα” του 31χρονου δεξιού μπακ των “κόκκινων διαβόλων” δεν ήταν πως θέλησε να περάσει μία ερωτική βραδιά μετά από ήττα της ομάδας του αλλά το γεγονός πως είναι εδώ και 12 χρόνια παντρεμένος με την Zoila Meneses με την οποία έχει μάλιστα και μία 10χρονη κόρη.

Αυτές οι “λεπτομέρειες” δεν εμπόδισαν ωστόσο τον άσο από το Εκουαδόρ να “βομβαρδίζει” για εβδομάδες με μηνύματα την 24χρονη νοσοκόμα Sophie Vagsaeter και τελικά να την πείθει να κάνει το ταξίδι από την Νορβηγία για να τον συναντήσει κρυφά σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ όπου και πέρασαν μία ολόκληρη νύχτα.

Η “Sun” δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το “παράνομο” ζευγάρι κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο ενώ παραθέτει και δηλώσεις ανθρώπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου δεν κρύβει τη δυσφορία του για τη συμπεριφορά του Βαλένσια.

“Ο Βαλένσια δεν πήγε καλά κόντρα στην Σίτι. Τώρα μαθαίνουμε ότι έφερε σε ξενοδοχείο μία νεαρή και πήγε μαζί της μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό δεν φαίνεται ωραίο.

 Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ που πληρώνουν πολλά λεφτά για να υποστηρίξουν την ομάδα τους θα είναι έξαλλοι όταν σκεφτούν πως ίσως να μην ήταν συγκεντρωμένος στον αγώνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ακόμα πιο… γαργαλιστικό στην υπόθεση είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η “Sun”, με την 24χρονη Νορβηγή να δείχνει μέσω λογαριασμού της στα social media τα εισιτήρια που της άφησε ο Αντόνιο Βαλένσια για να παρακολουθήσει διά ζώσης το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Σίτι!

Η Sophie Vagsaeter στο Instagram:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ