aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡούνεϊ: «Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ; Απλά ενθουσιασμένος!»

Ρούνεϊ: «Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ; Απλά ενθουσιασμένος!»

Άνεμο αισιοδοξίας έχει φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο για την επόμενη τριετία, κάτι που δεν φαίνεται μόνο από τις εκδηλώσεις του κόσμου, αλλά και από τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο φυσικός ηγέτης και αρχηγός της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ, που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για τη νέα μέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο.

«Είναι απλά συναρπαστικό. Ο Ζοσέ είναι ένα από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ξέρει την Premier League πραγματικά πάρα πολύ καλά. Για μένα και για τους άλλους παίκτες στη Γιουνάιτεντ, έρχονται συναρπαστικές στιγμές και πραγματικά ανυπομονώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι μίλησε με τον Γουέιν Ρούνεϊ και του εξέφρασε την εμπιστοσύνη για τις ικανότητές του και τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρχηγός της ομάδας και τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ