aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠυροδοτεί βόμβα εκατομμυρίων για Αζάρ η Ρεάλ

Πυροδοτεί βόμβα εκατομμυρίων για Αζάρ η Ρεάλ

Αποφασισμένη να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με έναν σταρ παγκόσμιας εμβέλειας είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα έχει στα σκαριά πρόταση αγοράς του Εντέν Αζάρ.

Η αποχώρηση του Πορτογάλου σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής στους πρωταθλητές Ευρώπης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναζητά τον επόμενο διάδοχο που θα διατηρήσει την Ρεάλ στην ελίτ και θα πάρει τον ρόλο του ηγέτη στην Ρεάλ. Μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται στην μεταγραφική της λίστα οι Νεϊμάρ, Κέιν, Αζάρ, μόνο όμως στην περίπτωση του Βέλγου υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Η μη συμμετοχή της Τσέλσι στο Champions League συνιστά χάντικαπ για τους «μπλε» του Λονδίνου οι οποίος δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του ύψους 300.000 λιρών εβδομαδιαίως τις οποίες φέρεται να έχει ζητήσει.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με την Daily Mail η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει πρόταση αγοράς έναντι 170 εκατομμυρίων ευρώ και εφόσον αυτή επισημοποιηθεί τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ