aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨήφο εμπιστοσύνης σε Μπεντέκε από Ντεμπούρ

Ψήφο εμπιστοσύνης σε Μπεντέκε από Ντεμπούρ

Από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι… σειρήνες είχαν ηχήσει για τα καλά όσον αφορά το όνομα του Κρίστιαν Μπεντέκε, με πληροφορίες από αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από τις Τσέλσι και Έβερτον.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός από την δική του πλευρά «έκλεισε» τα αυτιά του σε όλα τα σενάρια αυτά και τόνισε πως παρόλο την φυγή του Σαμ Άλαρνταις δεν πρόκειται να σκεφτεί να αποχωρήσει από την Πάλας.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Φρανκ Ντε Μπουρ, προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή όπου και ήταν ξεκάθαρος ως προς την δική του επιθυμία για παραμονή του Μπεντέκε: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο Κρίστιαν είναι πολύ χαρούμενος εδώ και επιθυμώ και εγώ ο ίδιος την παραμονή του σε εμάς. Αποτελεί έναν παίκτη-κλειδί για την ομάδα και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς ήταν εξαιρετικός».

Ο Κρίστιαν Μπεντέκε αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ έναντι 30 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και με τη φανέλα των «Αετών» έχει πετύχει ως τώρα 17 τέρματα σε 38 συμμέτοχες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ