aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόταση για Μπάκα η Γουέστ Χαμ!

Μετά την κατάκτηση της 7ης θέσης και την έξοδο για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Ευρώπη, η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα «Σφυριά» έχουν ήδη προχωρήσει στην πρώτη τους κίνηση που αφορούσε την προσθήκη του Νορβηγού Χάβαρντ Νόρντβεϊτ ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Γκλάντμπαχ, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν, να έχει προαναγγείλει πως ο σύλλογος θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός top επιθετικού, διαθέτοντας μέχρι και 45 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γουέστ Χαμ φέρεται ήδη να έχει καταθέσει προτάσεις τόσο για τον Λακαζέτ της Λυόν, όσο και για τον Ουίλσον της Μπόρνμουθ, οι οποίες ωστόσο απορρίφθηκαν, ενώ το όνομα της συνδέθηκε και με τον Τζέιμι Βάρντι.

Σύμφωνα με το SkySports, τα «Σφυριά» αυτή τη στιγμή κυνηγούν την περίπτωση του Κάρλος Μπάκα της Μίλαν, προσφέροντας στους «ροσονέρι» το ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών.

Για τον 29χρονο Κολομβιανό, τον οποίο η Μίλαν απέκτησε από τη Σεβίλη το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, η Μίλαν φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε περίπτωση που η υπόθεση δεν προχωρήσει η Γουέστ Χαμ θα κινηθεί για τον Μπατουαγί της Μαρσέιγ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπάκα πραγματοποίησε συνολικά 43 εμφανίσεις με τη Μίλαν, μετρώντας 20 γκολ και 4 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ