aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠρος παραμονή ο Μαυρίας στη Σάντερλαντ!

Προς παραμονή ο Μαυρίας στη Σάντερλαντ!

Την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Σάντερλαντ, με τον Χάρη Μαυρία να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υπό… παραμονή παικτών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Σάντερλαντ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Σαμ Αλαρντάις να συναντάται με τους διοικούντες τον σύλλογο και να καταστρώνουν το πλάνο βάσει του οποίου θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Έτσι, η Σάντερλαντ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των Γουές Μπράουν, Στίβεν Φλέτσερ, Ντάνι Γκράχαμ και Στιβ Χάρπερ, παραθέτοντας μια λίστα με τους παίκτες που είτε έχουν συμβόλαιό είτε βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση.

Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Μαυρία. Ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχει συμβόλαιό ως το τέλος του τρέχοντος μήνα και βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Αναλυτικά η λίστα των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στις «μαυρόγατες»: Τομ Μπέντλινγκ, Φάμπιο Μπορίνι, Λίαμ Μπρέντκατ, Γουίλ Μπάκλεϊ, Λι Κάτερμολ, Ζερμέν Ντεφόε, Εμανουέλ Γκιατσερίνι, Ρις Γκρίνγουντ, Ζόρντι Γκόμες, Λίντεν Γκούκχ, Τζορτζ Χόνεϊμαν, Μπίλι Τζόουνς, Γιουνς Καμπούλ, Γουάχμπι Καζρί, Γιαν Κιρχόφ, Λαμίν Κονέ, Σεμπαστιάν Λάρσον, Ζέρεμεν Λενς, Βίτο Μανόνε, Χάρης Μαυρίας, Άνταμ Μάθιους, Τζον Ο’Σι, Τζόρνταν Πίκφορντ, Τζακ Ρόντγουελ, Τζος Ρόμπσον, Τομ Ρόμπσον, Μακσιμιλιάν Στρίεκ, Πάτρικ φαν Άανχολτ, Σαντιάγκο Βερχίνι, Ντάνγκαν Γουάτμορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ