aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόκριση στο θρίλερ για Τσέλσι! (video)

Πρόκριση στο θρίλερ για Τσέλσι! (video)

Θρίλερ με happy end για την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του FA Cup, λυγίζοντας την μαχητική Νόριτς στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν 5-3 (στο «Stamford Bridge»), με τον Καμπαγιέρο να αποκρούει την πρώτη εκτέλεση των φιλοξενούμενων (του Ολιβέιρα) και τους συμπαίκτες του να έχουν «5 στα 5». Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων είχε έρθει 0-0 προ δώδεκα ημερών.

Η κανονική διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης έληξε 1-1 και στην παράταση δεν διαφοροποιήθηκε τίποτα. Το μόνο που άλλαξε ήταν η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Πέδρο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες με την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε στο 117’ (την πρώτη την είχε δει στο 62’) και ο Μπατσουαγί στο 120′. Το σκορ άνοιξε ο Βέλγος φορ στο 55’ με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Κένεντι από τα αριστερά. Στο 94’ οι «μπλε» υπέστησαν έμφραγμα, αφού ο Λουίς ισοφάρισε και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.

Γουίλιαν, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Καντέ και ο -πολύ ψύχραιμος στο φινάλε- Αζάρ ευστόχησαν για την Τσέλσι. Στην αντίπερα όχθη, ο Ολιβέιρα είδε τον Καμπαγέρο να κατεβάζει ρολά, ενώ στη συνέχεια Μάντισον, Βράνσιτς και Μέρφι δεν λάθεψαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα τους την πρόκριση και να γράψει ιστορία. Αξίζει να τονιστεί ότι η Τσέλσι έχει να αποκλειστεί 20 χρόνια σε αυτόν τον γύρο του FA Cup.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ