aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠροφορική συμφωνία Μπέιλ-Γιουνάιτεντ!

Προφορική συμφωνία Μπέιλ-Γιουνάιτεντ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή χρονιά με την Ρεάλ Μαδρίτης, διότι είναι συνεχώς τραυματίας κι από ότι φαίνεται θα αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την Daily Express ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ευρώπης, για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει ζητήσει προσωπικά την απόκτηση του Ουαλού επιθετικού από τη διοίκηση των κόκκινων διάβολων κι από ότι φαίνεται δεν θα του χαλάσουν το χατίρι.

Για την απόκτηση του Μπέιλ η Γιουνάιτεντ θα καταβάλλει περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ, αφού ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να γλιτώσει τα περισσότερα χρήματα από τη μετεγγραφή του Ουαλού. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για τη μετεγγραφή, ενώ κι ο ίδιος ο Μπέιλ έχει συμφωνήσει για τα χρήματα που θα αμείβεται από την αγγλική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ