aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Πόλεμος» Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα για τον Ομπαμεγιάνγκ

«Πόλεμος» Μουρίνιο – Γκουαρδιόλα για τον Ομπαμεγιάνγκ

Ακόμη δεν ανέλαβαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα θα… μονομαχήσουν για τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. 

Ο άσος της Ντόρτμουντ είναι έτσι κι αλλιώς περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον πολιορκεί, επίσης, στενά και τον ίδιο να έχει δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να πάει στπυς πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να καταλήξει στην Αγγλία.

Γιουνάιτεντ και Σίτι θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να τον αποκτήσουν, κάνοντας πρόταση τόσο στον ίδιο όσο και στον γερμανικό σύλλογο, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στην Αγγλία. Και οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν αρκετά εκατομμύρια  ευρώ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο για να ικανοποιήσουν τους δύο προπονητές, στην πρώτη σεζόν τους στον πάγκο των ομάδων.

Από την άλλη, στη Ρεάλ ανησυχούν πως ενδεχόμενες… σφήνες από τους Άγγλους, θα εκτοξεύσει την τιμή του Ομπαμεγιάνγκ, με τη Ντόρτμουντ να τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας να δει πόσα εκατομμύρια ευρώ μπορούν να φτάσουν οι προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ