aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Αζάρ

Ο Βέλγος σταρ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία με τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Μετά τα «στραπάτσα» με Νειμάρ και Εμπαπέ που αμφότεροι θα παραμείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ είναι «υποχρεωμένη» να κυνηγήσει μέχρι τέλους την περίπτωση του Εντέν Αζάρ. Ο Βέγλος είναι ο τελευταίος από τους διαθέσιμους σούπερ σταρ, που θα προσπαθήσει να «γεμίσει» το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ ο Αζάρ βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στη Ρεάλ, έναντι 150 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, η δήλωση του ίδιου μετά τη λήξη του αγώνα της τρίτης θέσης απέναντι στην Αγγλία (νίκη Βελγίου με 2-0), είχε δηλώσει: «Μετά από έξι υπέροχες σεζόν στην Τσέλσι είναι η ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό».

Φυσικά η συγκεκριμένη δήλωση έριξε ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά», με τον παίκτη να βρίσκεται στην πιο ώριμη στιγμή της καριέρας του, καθώς στα 27 του χρόνια είναι γεμάτος με εμπειρία και όρεξη για ποδόσφαιρο.

Μένει να δούμε πόσο θα «τραβήξει» το συγκεκριμένο σίριαλ και φυσικά στα πόσα εκατομμύρια θα κλείσει η μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ