Πάει για τετραετές συμβόλαιο ο Βενγκέρ

Δυο ενδιαφέροντα δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τόσο την Άρσεναλ όσο και τον Αρσέν Βενγκέρ να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για πολλά χρόνια ακόμα. Ο κόσμος όμως, το λέει;


Σε λίγες εβδομάδες ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σίριαλ αναμένεται να λάβει τέλος, όταν ο Βενγκέρ θα ανακοινώσει τις προθέσεις του όσον αφορά το μέλλον. Θα είναι μέχρι το τέλος στην Άρσεναλ ή κάπου αλλού;

Αν λάβουμε υπόψιν τα όσα αναφέρουν Star και Telegraph την Κυριακή, τότε ναι, ο 67άχρονος τεχνικός είναι πιθανό να παραμείνει στην… ασφάλεια των “κανονιέρηδων” και μάλιστα όχι για ένα ή δυο χρόνια, αλλά για τα επόμενα τέσσερα, όταν δηλαδή θα έχει κλείσει τα 71 του χρόνια!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Βρετανία, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει σκοπό να τον στηρίξει παρά τις ενδεχόμενες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Άρσεναλ, ενώ και ο ίδιος ο Βενγκέρ πιστεύει πως μπορεί να… γυρίσει το έργο.

CYTAVISION - Live Sports

Όλα αυτά, βέβαια, με δεδομένο πως το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί σημαντικά έτσι ώστε να πείσει τα αστέρια της ομάδας, όπως ο Σάντσες, πως κάτι… μεγάλο ψήνεται.