aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟμάδα μύθος η Σίτι του Πεπ!

Ομάδα μύθος η Σίτι του Πεπ!

Η ομαδάρα του Πεπ Γκουαρντιόλα έγραψε ιστορία! Με χαρακτηριστική ευκολία, οι «πολίτες» πέρασαν από την έδρα της Σουόνσι (4-0) και έφτασαν σε μία ιστορική επίδοση, που μέχρι σήμερα δεν είχε εμφανιστεί ΠΟΤΕ ξανά στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία, που μετρά 15 συνεχόμενες νίκες στα… σαλόνια, σε μία σεζόν! Από τις 26 Αυγούστου μέχρι απόψε η Σίτι δεν έχει χάσει βαθμό. Για την ακρίβεια, έχει νικήσει… παντού και πλέον κατέχει αυτό το μοναδικό ρεκόρ!

Μέχρι πρότινος μόνο η Άρσεναλ είχε «γράψει» 14 σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό είχε συμβεί σε δύο διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους (μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2002). Μένει να δούμε, από ‘δω και πέρα, πού θα σταματήσει αυτό το μυθικό ρεκόρ… Την επόμενη αγωνιστική, πάντως, θα δοκιμαστεί… σκληρά, καθώς η Σίτι του Πεπ υποδέχεται στο «Etihad» την Τότεναμ!

Αναλυτικά οι 15 σερί νίκες της Σίτι φέτος

Μπόρνμουθ-Μαν. Σίτι 1-2

Μαν. Σίτι-Λίβερπουλ 5-0

Γουότφορντ-Μαν. Σίτι 0-6

Μαν. Σίτι-Κρίσταλ Πάλας 5-0

Τσέλσι-Μαν. Σίτι 0-1

Μαν. Σίτι-Στόουκ 7-2

Μαν. Σίτι-Μπέρνλι 3-0

Γουέστ Μπρομ-Μαν. Σίτι 2-3

Μαν. Σίτι-Άρσεναλ 3-1

Λέστερ-Μαν. Σίτι 0-2

Χάντερσφιλντ-Μαν. Σίτι 1-2

Μαν. Σίτι-Σαουθάμπτον 2-1

Μαν. Σίτι-Γουέστ Χαμ 2-1

Μαν. Γιουνάιτεντ-Μαν. Σίτι 1-2

Σουόνσι-Μαν. Σίτι 0-4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ