aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όχι» του Κλοπ για τον Χαρτ

Δεν πέρασαν ούτε δύο 24ωρα από τότε που η «Daily Mail» αποκάλυψε ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που το ερχόμενο καλοκαίρι θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Τζο Χαρτ από την Μάντσεστερ Σίτι. Και προκειμένου να μη γίνει το σενάριο… σίριαλ, ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, φρόντισε άμεσα να «βάλει τα πράγματα στην θέση τους».

Ο Γερμανός τεχνικός πήρε σαφή θέση και ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς τερματοφύλακα εξηγώντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που η Λίβερπουλ διαθέτει τρεις σπουδαίους τερματοφύλακες.

Ο έμπειρος «πορτιέρε» αγωνίζεται από την έναρξη της περιόδου στην Τορίνο με τη μορφή δανεισμού από τους «πολίτες», ωστόσο, είναι πολύ πιθανό μετά τη λήξη της να επιστρέψει στην Premier League. Αν και ο Κλοπ είχε… θεματάκια με τους τερματοφύλακες στη διάρκεια της σεζόν, εντούτοις, είναι αποφασισμένος να τους δείξει εμπιστοσύνη.

Ο Λόρις Κάριους αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 4.7 εκ. λιρών. Στο διάστημα που ο Σιμόν Μινιολέ ήταν εκτός φόρμας του δόθηκε η ευκαιρία σε 10 αγώνες του πρωταθλήματος, ωστόσο, απέτυχε να πείσει τον προπονητή του. Ο Μινιολέ στο μεταξύ επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και στα δύο τελευταία ματς, με Στόουκ Σίτι και Γουέστ Μπρομ, ο Βέλγος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

«Επιπλέον ανταγωνισμός; Με ρωτάτε για τους τερματοφύλακες αν και δε μου μιλάτε με ονόματα. Μήπως εννοείτε τον Τζο Χαρτ;» απάντησε με ερώτηση ο Κλοπ, στην ερώτηση που του τέθηκε εάν σκέφτετε να δυναμώσει περισσότερο το τμήμα των γκολκίπερ.

«Συνήθως δε μιλάμε για τέτοιου είδους θέματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι μπορούμε. Ο Χαρτ είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας, είναι ο γκολκίπερ της εθνικής Αγγλίας, υψηλού επιπέδου, αλλά διαθέτουμε ακόμη πιο υψηλού επιπέδου τερματοφύλακες. Δεν μας ενδιαφέρει τώρα και ελπίζω ούτε και στο μέλλον, διότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς γκολκίπερ. Ο Γουόρντ κάνει εξαιρετική σεζόν με την Χάντερσφιλντ, είναι δικός μας κι έτσι μπορούμε να τον φέρουμε πίσω το καλοκαίρι. Οπότε μπορούμε να μιλάμε για μεγάλο ανταγωνισμό. Η κατάσταση με τους τερματοφύλακες μας είναι πολύ καλή. Καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά δε μπορώ να δώσω την απάντηση, ίσως μερικοί άλλοι να μπορούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ