aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πογκμπά ζητά αύξηση λόγω Σάντσες

Ο Πογκμπά ζητά αύξηση λόγω Σάντσες

Αύξηση των αποδοχών του θα ζητήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά, εξαιτίας της συμφωνίας της αγγλικής ομάδας με τον Αλέξις Σάντσες, που εξασφαλίζει στον Χιλιανό επιθετικό 450.000 λίρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με την «Mirror», ο μάνατζερ του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα, υποστήριξε ότι ο μισθός των 200.000 λιρών την εβδομάδα δεν αντικατοπτρίζει την αξία του πελάτη του μέσα στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά με την Γιουνάιτεντ, μετά τη σύναψη της συμφωνίας το 2016, με το ποσό-ρεκόρ των 89 εκατομμυρίων λιρών, λήγει σε τρία χρόνια. Ο Πογκμπά συμφώνησε για μισθό 167.000 λιρών την εβδομάδα, αλλά το ποσό αυτό αυξήθηκε σε πάνω από 200.000 λίρες την εβδομάδα, μετά την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League. Η αλήθεια είναι πως, η επικείμενη άφιξη του Σάντσες, έχει δημιουργήσει κάποια κακή διάθεση σε ορισμένους παίκτες, σε σχέση με τους μισθούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ