aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο «όχι» στην Εβερτον για Σίγκουρντσον

Νέο «όχι» στην Εβερτον για Σίγκουρντσον

Δεν πρόκειται να φύγει από τη Σουόνσι ο Γκίλφι Σίγκουρντσον. Ο Ισλανδός διεθνής μέσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην πρέμιερ λιγκ και ήδη αποτελεί στόχο αρκετών αγγλικών ομάδων, όπως η Εβερτον, τουλάχιστον σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

«Το καλοκαίρι υπέγραψα νέο συμβόλαιο και έχω τρία ακόμη χρόνια, άρα δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι τη μεταγραφή, καθώς μάλιστα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στη Σουόνσι», δήλωσε σχετικά ο 27χρονος άσος, ο οποίος με εννιά γκολ και 13 ασίστ, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος της σεζόν από τους συμπαίκτες του.

Η Εβερτον θέλει τον Σίγκουρντσον για να καλύψει το κενό του Ρομέλου Λουκάκου, που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκανε πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ, απορρίφθηκε και επανήλθε, ανεβάζοντας την προσφορά της στα 27 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι η διοίκηση της Σουόνσι της έκλεισε την πόρτα. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ αν θέλει να κάνει δικό της τον 27χρονο φορ, θα πρέπει να …αδειάσει τα ταμεία της, αφού η Σουόνσι ζητά περίπου 60 εκατ. ευρώ (!) για να τον παραχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ