aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜην νευριάζετε τη Σίτι! (video)

Μην νευριάζετε τη Σίτι! (video)

Για περίπου μισή ώρα κράτησε το όνειρο για τη Χάντερσφιλντ στο «Etihad» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού τότε ήταν που νευρίασε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και πήρε φόρα.

Οι «citizens» πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας με 5-1 και θα βρει στο δρόμο της τη Μίντλεσμπρο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7′ με γκολ του Μπαν, καθώς με ένα δυνατό σουτ τρύπησε τον Μπράβο που βρήκε θέση στην ενδεκάδα, με τον Χιλιανό να έχει μεγάλη ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.

Όπως ήταν αναμενόμενο στη συνέχεια επήλθε η κατηφόρα προς τα καρέ της Χάντερσφιλντ και φάνταζε θέμα χρόνου η ισοφάριση και εν συνεχεία η ανατροπή του σκορ. Τη λύση έδωσε ο Λερόι Σανέ που στο 30′ έκανε το 1-1, ενώ μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου ο δείκτης του σκορ είχε φτάσει στο 3-1.

Ο Αγκουέρο με πέναλτι (35′) και ο Ζαμπαλέτα (38′) έδωσαν ουσιαστικά την πρόκριση στους γηπεδούχους από το πρώτο ημίχρονο, διώχνοντας οποιοδήποτε άγχος πήγε να δημιουργηθεί από το 0-1.  Στο δεύτερο μέρος, η Σίτι μπορεί να έκανε συντήρηση δυνάμεων, αλλά φρόντισε να πετύχε άλλα δύο γκολ, το ένα και πάλι με τον Αγκουέρο (73′) και στις καθυστερήσεις του ματς με τον Ιχεανάτσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ