aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜατιέ, η λύση στα αμυντικά προβλήματα της Άρσεναλ

Ματιέ, η λύση στα αμυντικά προβλήματα της Άρσεναλ

Έχει γίνει συνήθεια πλέον στην Άρσεναλ να ξεκινάει τη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς, με τους «κανονιέρηδες» ήδη να μετράνε τρεις απώλειες στην άμυνα, γι’ αυτό και ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει επειγόντως αμυντικό και αυτός είναι ο Ζερεμί Ματιέ της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο χρόνος συμμετοχής του 32χρονου κεντρικού αμυντικού στους «μπλαουγκράνα» αναμένεται να μειωθεί δραματικά φέτος, μετά την έλευση του Σαμουέλ Ουμτιτί στην ομάδα και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Αλσατός και να τον φέρει στο «Emirates».

Ο διεθνής Γάλλος έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Λίβερπουλ και η Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι είχαν φθάσει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ματιέ απέρριψε αυτή την προοπτική.

Πάντως, τα 12 εκατ. ευρώ που ζητάνε οι Καταλανοί για τον παίκτη τους, δεν είναι απαγορευτικό ποσό για την Άρσεναλ και λόγω των πολλών ελλείψεων που έχει η ομάδα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση στο άμεσο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ