aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ για... κλάματα

Λίβερπουλ για… κλάματα

Πήγε με στόχο το δύο στα δύο, αλλά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και άδεια χέρια. Μία εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Μπέρνλι (2-0) και γεύτηκε νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενε την πρώτη… κρυάδα της σεζόν.

Οι «κόκκινοι» που ξεκίνησαν με τον Τζέιμς Μίλνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τιμωρεί τον Αλμπέρτο Μορένο για την κακή του εμφάνιση την πρώτη αγωνιστική αφήνοντάς τον στον πάγκο, και βρέθηκαν να κυνηγούν από πολύ νωρίς τους γηπεδούχους. Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν από λάθος στην δεξιά πτέρυγα ο Αντρέ Γκρέι τροφοδότησε τον Σαμ Βόουκς και εκείνος αφότου γύρισε προς την εστία νίκησε τον Σιμόν Μινιολέ (200 συμμετοχές στην Πρέμιερ) με δυνατό σουτ.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν ανησυχητική στην συνέχεια και δεν άργησε να έρθει και δεύτερη τιμωρία για την άμυνά τους. Σε μια εξαιρετική κόντρα της Μπέρνλι (37′), ο Γκρέι έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και αφού εκμεταλλεύτηκε το κενό στα αριστερά, κάνοντας στην συνέχεια ένα υποδειγματικό κόψιμο της μπάλας και αδειάζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο, διαμόρφωσε το όπως αποδείχθηκε τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος βελτίωση από την πλευρά του συνόλου του Γιούργκεν Κλοπ δεν υπήρξε και αφού δεν βοήθησαν ιδιαίτερα ούτε οι αλλαγές των Οριγκί-Γκρούγιτς (σ.σ ο δεύτερος προσέθεσε το κάτι παραπάνω), με τον Μορένο να παίρνει εν τέλει χρόνο συμμετοχής αντικαθιστώντας τον Μίλνερ, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τόσο ήθελε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ