aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλέφτης ο Μουρίνιο σύμφωνα με τη «Sun»

Κλέφτης ο Μουρίνιο σύμφωνα με τη «Sun»

Ένα νέο περιστατικό με πρωταγωνιστή το Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε στην κυριακάτικη έκδοσή της η αγγλική «Sun». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Μουρίνιο είχε μια διαφωνία με κάποιους εργάτες στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να αντιδρά άσχημα, κλέβοντας τα εργαλεία τους.

Το άρθρο όμως δεν επικεντρώθηκε στην κλοπή, αλλά στον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του «Special One», με τον 53χρονο τεχνικό να έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της ιστοσελίδας, λόγω του παιδιάστικου τρόπου που (όπως αναφέρει το δημοσίευμα) συμπεριφέρεται.

Τι έγινε όμως; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun», ο Ζοσέ Μουρίνιο άρπαξε το φτυάρι ενός εργάτη μετά από τον καυγά.

Ο λόγος που ο Πορτογάλος έγινε έξαλλος; Επειδή σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εργάτες χρησιμοποίησαν κώνους προπόνησης και κοντάρια στο χώρο εργασίας τους.

Στο άρθρο της, η ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον Μουρίνιο ως «Πορτογάλο ξεροκέφαλο… που είχε μια σειρά από καυγάδες στην καριέρα του». Μάλιστα το βρετανικό ταμπλόιντ δεν παρέλειψε να ανασύρει το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ο 53χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, όταν ως προπονητής της Τσέλσι είχε προβλήματα με τη γιατρό της ομάδας, Εύα Καρνέιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ