aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαρδιακή αρρυθμία ο λόγος της απουσίας του Κάρικ!

Καρδιακή αρρυθμία ο λόγος της απουσίας του Κάρικ!

Ο Μάικλ Κάρικ έλυσε τη σιωπή του. Η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο δίμηνο οφείλεται σε καρδιακή αρρυθμία που εντόπισαν οι γιατροί και ευτυχώς ο ίδιος ξεπέρασε! Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο για τους λόγους που απείχε από τις υποχρεώσεις της ομάδας, επισημαίνοντας ότι πλέον μετρά αντίστροφα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά: «Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διότι αρκετοί άνθρωποι με ρωτούν εάν είμαι εντάξει και γιατί δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο δίμηνο. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Μπέρτον τον περασμένο Σεπτέμβριο ένιωσα περίεργα και έκανα αρκετές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν καρδιακή αρρυθμία. Έπρεπε να προπονούμαι με σταθερό ρυθμό και να παρακολουθούμαι στενά. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Θα ήθελα να σας καθησυχάσω όλους, λέγοντας σας ότι είμαι υγιής και πως επέστρεψα στις σκληρές προπονήσεις με την ομάδα. Δουλεύω ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα και στοχεύω να επιστρέψω άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, Μάικλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ