aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Καμία έκπληξη αν το ξαναπροσπαθήσει για τον Κρόιφ»

«Καμία έκπληξη αν το ξαναπροσπαθήσει για τον Κρόιφ»

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ζόρντι Κρόιφ απασχόλησε αρκετά ρεπορτάζ, μεταξύ αυτών και της Έβερτον. Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» είχε τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ ως δεύτερη επιλογή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, και όντως τελικά πήγε στην πρώτη της επιλογή και συμφώνησε με τον Στιβ Γουόλς, που στους περισσότερους μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά στην Αγγλία θεωρείται ο κορυφαίος. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, το όνομα του Κρόιφ επανέρχεται στο προσκήνιο για την ομάδα του Λίβερπουλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hitc.com».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι ισχύει με Κρόιφ

«Δύο χρόνια αργότερα, η Έβερτον ίσως ψάξει για έναν άλλο διευθυντή του ποδοσφαίρου, αφήνοντας ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Γουόλς και δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη εάν ο ιδιοκτήτης Φαρχάτ Μοσιρί επιστρέψει και προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Κρόιφ και πάλι αυτό το καλοκαίρι», τονίζεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα, που υπενθυμίζει ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας απασχολεί και την Μπαρσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κρόιφ… ανακοίνωσε το τέλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ