aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙμπραχίμοβιτς... η επιστροφή!

Ιμπραχίμοβιτς… η επιστροφή!

Το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι άρρηκτα συνδεδομένο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής «Sun», μέσα στις επόμενες 24 ώρες ο Σουηδός σούπερ σταρ αναμένεται στο Κάρινγκτον, το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων», καθώς είναι πλέον μία ανάσα από το να συμφωνήσει με την κάτοχο του Europa League για να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του.

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του «Ίμπρα» (έληξε το περασμένο καλοκαίρι) μετα τον σοβαρό τραυματισμό του λίγο πριν το φινάλε της σεζον που τον έθεσε νοκ-άουτ για αρκετούς μήνες, όμως τώρα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε νέο deal από τη στιγμή που ο παίκτης κάνει αγώνά δρόμου και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στη δράση από το ξεκίνημα του 2018.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο Μουρίνιο είχε παραδεχτεί πως υπήρχαν επαφές σε εξέλιξη με τον 35χρονο επιθετικό, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει… στροφή όσον αφορά στην αρχική της στάση και να ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σουηδό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ